Dorte Sindbjerg Martinsen i Radio 24/7 – Københavns Universitet

Center for Europæisk Politik > Nyhedsliste > Dorte Sindbjerg Martin...

06. marts 2017

Dorte Sindbjerg Martinsen i Radio 24/7

Professor ved Center for Europæisk Politik Dorte Sindbjerg Martinsen var søndag d. 5 marts i ”Europa I Flammer” på Radio 24/7.

Hun var her med til en snak om den EU folkehøring, der fandt sted d. 25. til 26. februar. Her var hun med som oplægsholder.

Formålet var at have to dage hvor man intenst diskuterer EU-politik, og så på den måde at lave en informeret meningsmåling, hvor man på baggrund af diskussion og information, så får lavet en meningsmåling af et repræsentativt udsnit af danskernes holdning til EU på forskellige spørgsmål.” sagde Dorte Sindbjerg Martinsen til hvad formålet var med Folkehøringen.

På baggrund af Folkehøringen pointerede professoren, at der rent faktisk blev flyttet en del holdninger på baggrund af den intense information og diskussion af EU spørgsmål. Dette i en retning af en mere positiv indstilling over for EU. Overordnet set var professorens argument, at selve Folkehøringen illustrerede et behov for at diskutere og videreformidle EU stof i lyset af dets kompleksitet og mange nuancer.

Indslaget med professoren, hvor hun optræder ca. 45min. inde, kan findes her.