Vinderne af CEPs specialepris 2016 er fundet – Københavns Universitet

Center for Europæisk Politik > Nyhedsliste > Vinderne af CEPs speci...

06. juni 2017

Vinderne af CEPs specialepris 2016 er fundet

Hvert år uddeles CEP’s specialepris til det bedste speciale indenfor området af Europæiske studier. For at blive nomineret skal specialet havde fået 12 og været vurderet til at være af særlig fremragende karakter.

Det er med stort glæde, at CEP nu kan røbe vinderne af specialeprisen 2016, der er gået til Sofie Hvid-Jørgensen og Jens Bang Schellerup Larsen for deres speciale ”Når midlertidige restriktioner bliver permanente. Koblingen mellem social harmonisering og cabotagekørsel i EU”.

De øvrige nominerede var:

• Anne Sofie Kornerup: ”Domstoldsdrevet integration med Europa-Kommissionen bag rattet: Analyse af Europa-Kommissionens strategianvendelse i forhandlingerne og håndhævelsen af patientrettighedsdirektivet"
  • Jonas Funder Mejer og Lea Lund Christensen: ”Med EU-Domstolen i ryggen: Danske civilsamfundsgruppers forsøg på at bruge præjudicialle forelæggelser som kilde til forandring”
  • Louise Ekström Rahr: “Brexit: kontinuitet under forandring”

CEP ønsker stort tillykke til alle de nominerede og vinderne.

Kunne du tænke dig at se nærmere på specialerne, kan de findes her.