Tysk Valgmorgen med Wind og Hassing Nielsen – Københavns Universitet

Center for Europæisk Politik > Nyhedsliste > Tysk Valgmorgen med Wi...

26. september 2017

Tysk Valgmorgen med Wind og Hassing Nielsen

Mandag d. 25. september blev der afholdt 'Tysk Valgmorgen' på Center for Europæisk Politik. Arrangementet var på initiativ af Postdoc Julie Hassing Nielsen, der også var moderator i et panel bestående af: centerleder for professor ved Center for Europæisk Politik Marlene Wind, ARD's Nordeuropa korrespondent Marc-Cristoph Wagner og institutleder på institut for Engelsk, Germansk og Rumænsk.

Hver af paneldeltagerne kom med et oplæg. Her kom Marlene Wind ind på det tyske valgs betydning for Europa, herunder hvad Freie Demokratische Partei's sandsynlige indtog på finansministerposten betyder for den franske præsident Emmanuel Macrons planer for EU. Derudover kommenterede professor Marlene Wind på signalværdien i Jean-Claude Junckers State of The Union tale.

Hele arrangementet kan ses på Center for Europæisk Politiks Facebook side.