Ny udgave af 'Europa i forandring' nu på hylderne – Københavns Universitet

Center for Europæisk Politik > Nyhedsliste > Ny udgave af 'Europa i...

15. august 2017

Ny udgave af 'Europa i forandring' nu på hylderne

Professor og centerleder Marlene Wind, professor Dorte Sinbjerg Martisen og professor emeritus Morten Kelstrup udgivet ny udgave af 'Europa i forandring', der er et dansk standardværk om EU.

EUROPA I FORANDRING er en grundbog i studiet af EU. Den udvidede 3. udgave dækker udviklingen frem til og med foråret 2017 og sætter fokus på EU's politiske og retlige system, herunder bl.a. EU-institutionernes opbygning og funktioner, det europæiske samarbejdes historie, EU's demokratiproblemer, EU som international aktør og ikke mindst det retlige og administrative samspil mellem EU og medlemslandene. Denne nye udgave er også udbygget i forhold til diskussioner af EU’s nuværende økonomiske krise(r) og de dramatiske perspektiver i EU's udvikling, herunder perspektiverne i Brexit.

Mere information om bogen kan findes her.