Ny bog af Ræson med Marlene Wind, Peter Nedergaard og Mikkel Vedby Rasmussen – Københavns Universitet

Center for Europæisk Politik > Nyhedsliste > Ny bog af Ræson med Ma...

05. januar 2017

Ny bog af Ræson med Marlene Wind, Peter Nedergaard og Mikkel Vedby Rasmussen

Hvad er fremtiden for Europa, vesten og verden? Nu udgiver Ræson bogen om de dramatiske politiske udviklinger på kryds og tværs af Europa og Atlanten: “Itu – Europa, vesten og verden efter Brexit, Trump og 10 års kriser”.

Flere prominente forskere fra Institut for Statskundskab og Center for Europæisk Politik bidrager til bogen.

Marlene Wind, centerleder og professor ved Institut for Statskundskab på KU bidrager sammen med mangeårige EU-ekspert Poul Schmidt med kapitlet "Ideén om Europæisk fælleskab".

Derudover bidrager professor ved Institut for Statskundskab Peter Nedergaard også med kapitlet "Storbritainens vej til Brexit: Anderledes i 1000 år". Endelig bidrager Institutleder Mikkel Vedby Rasmussen med både det indledende kapitel "Europa efter EU" samt det afsluttende kapitel "Efter Globaliseringen".

Foruden ovenstående bidragsydere er: Anne Sofie Allarp, Uffe Østergaard, Niels Westy og Torben Mark Pedersen, Lykke Friis, Martin Lemberg-Pedersen, Ota Tiefenböck, Klaus Rothstein, Peter Wivel, Stine Bosse og Søren Espersen.

Bogen kan købes på Ræsons hjemmeside her.