Kom til topmødebriefing om EU – Københavns Universitet

Center for Europæisk Politik > Nyhedsliste > Kom til topmødebriefin...

06. oktober 2017

Kom til topmødebriefing om EU

Fredag d. 24. november inviterer Tænketanken Europa til topmødebriefing om Tusk vs. Macron - Slaget om EU's Fremtid. Her skal centerleder og professor ved Center for Europæisk Politik Marlene Wind tale.

Spørgsmålene som arrangementet vil berøre er hvor vidt EU kan holde sammen efter Brexit, og om det bliver et EU i flere hastigheder. Tænketankens bestyrelsesformand, Poul Skytte Christoffersen, og professor Marlene Wind vil analyserer spørgsmålet om fremtidens EU.

Programmet vil være som følger:

• Velkomst ved Catharina Sørensen, forskningschef i Tænketanken EUROPA.
  • Topmødets officielle og uofficielle dagsorden. Hvordan undgår Donald Tusk et EU to hastigheder? v/Poul Skytte Christoffersen, bestyrelsesformand i Tænketanken EUROPA
  • Kan Macron og Merkel reformere EU? Og hvorfor har vi brug for et EU i flere hastigheder? v/Marlene Wind, professor og direktør for Center for Europæisk Politik, Kbh. Universitet
  • Debat modereret af Catharina Sørensen
  • Afslutning

Tilmelding sker på Tænketanken Europas hjemmeside her.