Adler-Nissen i P1 Orientering – Københavns Universitet

Center for Europæisk Politik > Nyhedsliste > Adler-Nissen i P1 Orie...

09. januar 2017

Adler-Nissen i P1 Orientering

Professor ved Institut for Statskundskab Rebecca Adler-Nissen deltog fredag d. 6. januar i P1 Orientering kl. 17.38 i indslaget "Spillereglerne for politikeres brug af sociale medier endnu ikke på plads". Indslaget omhandlede den kommende amerikanske præsident Donald Trump, og hvorledes han er lykkedes at forvirre verdens ledere med ting han har skrevet på Twitter, selvom han endnu ikker er blevet udnævnt til præsident. Trump er dog ikke den eneste på de sociale medier og særdeleshed Twitter, der udfordrer den herskende norm og etikette blandt verdensledere og politkere. Dette uddyber Rebecca Adler-Nissen,  der netop forsker i sociale medier og diplomatiets udviking efter Twitter i forskningsprojektet Diploface.