Brexit: EU's fremtid set fra London_2 – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print kalender-ikon Bookmark and Share

Center for Europæisk Politik > Brexit: EU's fremtid s...

BREXIT: EU's fremtid set fra London

”Brexit means Brexit”. Det har den britiske premierminister Theresa May sagt utallige gange. Men hvilken betydning får Brexit for EU’s fremtid, og hvad vil der ske med briternes anstrengte forhold til Bruxelles og EU i årene, der kommer? Dansk Forening for Europaret og Center for Europæisk Politik byder alle interesserede velkommen, når Danmarks ambassadør i London, Claus Grube, belyser Brexit og EU's fremtid fra en britisk synsvinkel, og giver sin analyse af de kommende forhandlinger og det fremtidige forhold mellem Storbritannien og EU.

Velkomst v./ Professor Marlene Wind

EU’s fremtid set fra London – og i lyset af Brexit

Oplæg v./ Claus Grube, Ambassadør for Denmark i Storbritannien

Med en snart 40 år lang karriere i Udenrigsministeriet er Claus Grube en af de mest erfarende danske diplomater. EU og Europæisk politik har været et centralt omdrejningspunkt i   mange af årene, og fra 2003 til 2009 var han Danmarks EU Ambassadør i Bruxelles. Efter at være hjemvendt fra Bruxelles var han i fire år Departementschef i Udenrigsministeriet, og siden oktober 2013 har han været Ambassadør for Denmark i Storbritannien. Grube er oprindeligt uddannet jurist.

Diskussion og spørgsmål fra salen

Ordstyrer: Ulla Neergaard, Professor i EU-ret ved Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet

Der vil i forbindelse med arrangementet blive serveret kaffe, te og vand.

Tid: Mandag den 14. november 2016, kl. 16.00-18.00

Sted: Arrangementet holdes i Udenrigsministeriet, Eigtveds Pakhus, Salon   A, Asiatisk Plads 2G, 1448 København.

Tilmelding: Tilmelding skal ske senest torsdag den 10. november via Dansk Forening for Europarets hjemmeside: www.europaret.dk eller via mail til foreningens sekretariat: europaret@horten.dk